Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) با حضور در دفتر ایسنا گفت: امام خمینی(ره) یک الگوی تمام‌عیار تربیتی و اخلاقی برای همه نسل‌ها و اعصار است.

سردار «غلامعلی ابوحمزه» در گفت‌وگو با ایسنا، با تأکید بر اینکه بررسی ابعاد شخصیتی امام راحل در اوج مانند نگاه کردن مستقیم به خورشید است و این توان در ما نیست، اظهار کرد: امام(ره) مدارج عالی را طی کردند و کارهایی که امام خمینی(ره) انجام دادند برگرفته از آیات و روایات بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه امام(ره) بحث تربیتی را از دوران نوجوانی آغاز کرده و به نقطه روشنی رسیدند، خاطرنشان کرد: امام خمینی(ره) پس از آگاهی و شناخت و معرفتی که نسبت به اسلام ناب پیدا کردند، به معذب کردن نفس خود پرداختند به طوریکه بسیاری از بزرگان امام(ره) را تالی‌تلو ائمه معصومین(ع) می‌دانستند.

وی با بیان اینکه مطالعه شخصیت امام خمینی(ره) باید از دوران کودکی ایشان آغاز شود، ادامه داد: بنا به گفته مقام عظمای رهبری، در طول غیبت کبری شخصیت امام خمینی(ره) یک شخصیت بی‌نظیر است.

ابوحمزه عنوان کرد: نسل جوان و نوجوان می‌توانند با بهره‌گیری و شناخت روش‌های امام(ره) خود را تربیت و معذب کنند تا بتوانند رسالت و مسئولیت خود را به درستی انجام دهند.

فرمانده سپاه استان همدان اخلاق را مجموعه‌ای از ارتباط انسان با خود، ارتباط انسان با خدا و ارتباط با محیط و دیگران دانست و گفت: هر فردی که می‌خواهد اخلاق‌مدار باشد، باید این موارد را در تکلیف خود بشناسد.

امام(ره) در طول زندگانی خود اخلاق را به معنای واقعی کلمه رعایت کرد

وی با اشاره به اینکه امام(ره) در طول زندگانی خود سعی کرد اخلاق را به معنای واقعی کلمه رعایت کند، ادامه داد: امام خمینی(ره) ایمان به خدا، هدف و مردم داشت که نکته بسیار مهم و اساسی بود و در همه جهات سعی کرد اخلاق را به معنای واقعی کلمه تعبیر کند.

وی افزود: وقتی زندگانی امام خمینی(ره) را بررسی می‌کنیم تکلیف‌گرایی امام(ره) در طول زندگی ایشان پررنگ دیده می‌شود و آنچه برای امام(ره) مطرح است، تکلیف‌گرایی است.

وی با بیان اینکه در عرصه‌های اخلاقی امام(ره) نیز تکلیف‌گرایی به چشم می‌خورد، گفت: جامعیت امام(ره) در عرصه اخلاق خوب تبیین و گفته شود.

ابوحمزه تصریح کرد: مقام معظم رهبری بهترین الگو و نمونه‌ایست که می‌توان برای نسل جوان ارائه کرد چرا که دقیقا همان خط و مشی امام راحل را در زندگی خود پیاده کرده‌اند.

شناخت اسلام؛ لازمه شناخت امام خمینی(ره)

فرمانده سپاه استان همدان با تأکید بر اینکه اول دین شناخت و معرفت است، عنوان کرد: لازمه شناخت امام(ره)، شناخت اسلام است چرا که امام(ره) پرورش‌یافته مکتب اسلام ناب است بنابراین اگر می‌خواهیم به معرفت برسیم باید اسلام ناب را بشناسیم و بر روی شیوه‌ها و روش‌های اخلاقی امام(ره) کار شود.

وی خاطرنشان کرد: امام خمینی(ره) بسیاری از ابهامات و اشکالاتی که وجود داشت را از بین بردند به‌طوریکه ارتباط اخلاق را با حقوق، ارتباط دیانت و سیاست معنا کرده و اخلاق را در صحنه عمل پیاده‌سازی کردند.

وی با بیان اینکه امام خمینی(ره) اخلاق را در صحنه عمل پیاده‌سازی کردند، تأکید کرد: آیات و احادیث زیادی در رابطه با جهاد وجود دارد اما امام خمینی(ره) در 8 سال دفاع مقدس جهاد مقدس را باز تعریف کردند و فرهنگ شهادت در جامعه جا افتاد که در تمام این موضوعات «اخلاق» نکته محوری است.

دستگاه‌ها سازوکارهای پیاده‌سازی افکار امام(ره) در عرصه اخلاق را ارائه دهند

ابوحمزه با تأکید بر ارائه سازوکارهای مناسب پیاده‌سازی افکار و اندیشه‌های امام(ره) در عرصه اخلاق توسط دستگاه‌ها، گفت: دستگاه‌های دولتی کشور از جمله دانشگاه‌ها، صداوسیما، آموزش و پرورش و مراکز فرهنگی باید افکار و اندیشه امام(ره) را در 3 عرصه هنر، ادبیات و شعر پیاده‌سازی کنند.

فرمانده سپاه استان همدان با بیان اینکه «اخلاق» از نکات بسیار مهم در مدیریت اسلامی است، ادامه داد: مدیریت امام(ره) و مقام معظم رهبری ارتباط صرف عقل بر عقول نیست بلکه مدیریت ایشان ارتباط قلب بر قلوب است بنابراین مدیرانی می‌توانند موفق باشند که بر قلب‌ها حکومت کنند.

وی راز ماندگاری شهید رجایی به عنوان یکی از مدیران کشور را به علت اثرگذاری در قلوب دانست و تصریح کرد: علت ماندگاری امام خمینی(ره) اثرگذاری قلب امام(ره) بر قلوب بوده است.

تجلیل از امام(ره) عمل به دستورات و فرامین ایشان است

ابوحمزه با تأکید بر اینکه امام(ره) هنوز شناخته شده نیست، گفت: تنها شخصیتی که امام خمینی(ره) را شناختند، مقام معظم رهبری هستند و مسئولان اگر می‌خواهند به معنای واقعی کلمه اخلاق‌مدار باشند، باید اینگونه باشند.

وی افزود: امام(ره) تمام کارها را برای خدا انجام دادند و به دنبال منافع شخصی و خانوادگی خود نبودند و تمام وجودشان برای مردم می‌تپید که هم اکنون مقام معظم رهبری اینگونه هستند.

فرمانده سپاه استان همدان با اشاره به اینکه تجلیل از امام(ره) عمل به دستورات و فرامین امام(ره) است، عنوان کرد: نمی‌شود امام(ره) را در شعار خلاصه کرد و باید در حرف و عمل حامل افکار امام خمینی(ره) باشیم چرا که اگر این‌چنین باشیم امام(ره) را شناخته‌ایم.

شخصیت امام(ره) بسیار عمیق و گسترده است

وی با بیان اینکه شخصیت امام(ره) بسیار عمیق و گسترده است، اظهار کرد: برای مواجه شدن با امام(ره) باید ظرفیت را بالا ببریم چرا که هر چه ظرفیت بالا رود، شناخت دقیق‌تر خواهد بود.

ابوحمزه درباره اینکه چگونه باید نسل جدید را با شیوه‌های تربیتی امام(ره) پرورش داد؟ تصریح کرد: مهمترین کار شناخت دقیق و کامل امام(ره) است نه در موضع تفریط و نه در افراط.

وی با اشاره به اینکه امام(ره) یک اسوه و نمونه است، ادامه داد: اینکه بسیاری از خواص در تحلیل امام(ره) اشتباه کردند به این علت است که می‌خواهند خود را تعریف کنند در حالیکه کسانی می‌توانند امام(ره) را به خوبی تبیین کنند که با امام(ره) مأنوس بوده و راه امام(ره) را عمل کردند.

فرمانده سپاه استان همدان با بیان اینکه دستمایه‌های اصلی امام(ره) در بحث مدیریت برگرفته از آیات و روایات است، تأکید کرد: امام(ره) از این دستمایه‌ها با هوش و ذکاوت و عقلانیت خود در بحث‌های مدیریتی استفاده کرد که با مدیریت و منابع موجود نمی‌شود امام(ره) را تجزیه و تحلیل کرد.

ابوحمزه با تأکید بر اینکه مهمترین نکته مدیریت در اسلام اخلاق است، یادآور شد: تعبیر حضرت علی(ع) از مدیران خادمان مردم است که امام(ره) و مقام معظم رهبری تبلور و تجلی یک چنین مدیریتی هستند.

تحول اساسی و بنیادین در دانشگاه براساس اسلام و اندیشه‌های امام(ره)

وی درباره دانشگاه‌ها و مراکز تعلیم و تربیت از دیدگاه امام خمینی(ره) گفت: دانشگاه برگرفته از 3 اصل استاد، متون و دانشجو است که در همه این بخش‌ها باید تحول اساسی و بنیادین براساس اسلام و افکار و اندیشه‌های امام(ره) و مقام معظم رهبری شکل گیرد.

وی با تأکید بر اینکه استاد باید بر اساس فرهنگ اسلام تربیت شود، افزود: این بدان معنا نیست که از تکنولوژی و علم غرب استفاده نشود بلکه تأکید بر ریشه‌ها، مبانی و اصول است به طوریکه یک استاد براساس افکار و اندیشه‌های اسلام تربیت یابد که نمونه آن شهید چمران، شهید احمدی‌روشن و شهید شهریاری است.

فرمانده سپاه استان همدان عنوان کرد: مدارک دانشگاهی یک استاد بخشی از کار است و بخش مهم این است که استاد بتواند بر نفس خود تسلط پیدا کند چرا که در این تربیت نگاه و کلام استاد اثرگذار است.

ابوحمزه با بیان اینکه اشکالی که دانشگاه‌های کشور دارند، مدرک‌گرایی است، تصریح کرد: دانشجویان ما در تراز انقلاب و اسلام پرورش نیافته‌اند و اینکه امام(ره) اسلامی شدن دانشگاه را مطرح کردند یعنی اینکه باید تلاش شود دانشجویان براساس اسلام پرورش یابند.

متون دانشگاهی باید براساس فرهنگ دینی، ملی و بومی بازتعریف شود

وی با اشاره به اینکه غربی بودن متون دانشگاهی از دیگر اشکالات دانشگاه‌های کشور است، اظهار کرد: عمده رفرنس‌هایی که در کتب درسی دانشگاه‌های کشور تدریس می‌شود از منابع غربی است در واقع کتب دانشگاه‌های ما دایره‌المعارف است.

وی حل نشدن مشکلات و مرتبط نشدن صنعت و دانشگاه را به علت اشکالات ریشه‌ای دانست و عنوان کرد: اینکه نمی‌توانیم مشکل اقتصاد کشور را حل کنیم این است که دانشگاه‌ها می‌خواهند براساس فرهنگ و متون غرب مشکلات را حل کنند در حالیکه این کتب براساس فرهنگ آن کشورها تألیف شده و ما باید براساس فرهنگ دینی، ملی و بومی خود متون را بازتعریف کنیم.

ابوحمزه با تأکید بر اینکه باید تحول بنیادی در دانشگاه‌ها ایجاد شود، بیان کرد: وزرا و مدیران می‌خواهند با سیستم موجود مشکلات را حل کنند و نمی‌توانند این سیستم را عوض کنند در حالیکه تغییر سیستم موجود کسی را می‌خواهد که قدرت تحول و انقلاب در متون و دانشگاه داشته باشد تا تحول بنیادی در مراکز آموزشی ایجاد شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۳۲۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی در تمام شهرها اجرا شود

دستیار ویژه رئیس جمهور با تحسین الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی گفت: تحقق این الگو زمانی رخ می‌دهد که دولت اسلامی شکل بگیرد و کارگزار و شیوه اداره آن اسلامی و مردم در آن تصمیم‌گیر باشند و باید در تمام شهرهای استان و کشور اجرا شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان، سیداحمد عبودتیان امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در آئین رونمایی از الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان، اظهار کرد: امروز مدیریت شهری رفسنجان در ادامه اراده خداوند برای خلقت انسان و تعیین جانشینی خدا روی زمین، جمعی از نوجوانان را مسئول کرده است تا اختیار بیشتری به آن‌ها بدهد و ثابت کند آرمان جمهوری اسلامی تحقق وعده الهی و هدف خلقت انسان است.

وی اقدام شهرداری و شورای شهر رفسنجان را در راستای فطرت انسان توصیف کرد و افزود: آرمان‌های انقلاب اسلامی آرمان‌های بشری است؛ در جنگ اتفاق بزرگی رخ داد و کل دنیا علیه ما جمع شد تا ما نباشیم اما امام (ره) تهدید را به فرصت تبدیل کرد و وعده داد که کاری می‌کند تا قدرت برتر نظامی دنیا شویم و این امر محقق شد.

دستیار رئیس جمهور در امر مردمی‌سازی دولت با اشاره به وعده صادق جمهوری اسلامی، تصریح کرد: آن روز ما سیم خاردار هم نداشتیم و اولین مایحتاج خود را باید از سایر کشورها می‌گرفتیم و به ما نمی‌دادند، اما امروز به تولید موشک و پهباد روی آورده‌ایم و این افتخاری برای جمهوری اسلامی است.

وی با بیان اینکه راه‌اندازی داعش در منطقه یکی دیگر از اقدامات ضد اسلامی برای جمع کردن تفکر اسلام بود که با تدبیر مقام معظم رهبری و ورود حاج قاسم به میدان و حضور لشکریان دفاع از حرم مسیحی و مسلمانان شیعه و سنی متوقف شد، گفت: یک روزی می‌خواستند ما نباشیم، اما اکنون ما سردمدار فرهنگی منطقه هستیم.

عبودتیان توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری را موجب تبدیل تهدید به فرصت دانست و افزود: قرار بود دهه هشتادی‌ها نسل برانداز شوند، اما امروز دهه هشتادی‌ها نسل پیشران شده‌اند؛ لذا اگر براساس دستور خدا و الگوی امام و اسلام عمل کنیم، می‌توانیم به عنوان خلیفه و جانشین خدا روی زمین مسیر رشد را به خوبی طی کنیم.

وی در ادامه شکل‌گیری الگوی حکمرانی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان را تبریک گفت و افزود: این طرح جوان محور و نوجوان محور و شگفتی‌ساز است و توجه به حضور بانوان و استفاده از تجربه بزرگترها و قرار دادن آن‌ها در رأس حلقه اصلی و محله محوری و مسجدمحوری را می‌توان از امتیازات آن برشمرد.

دستیار رئیس جمهور ادامه داد: تحقق این الگو زمانی رخ می‌دهد که دولت اسلامی شکل بگیرد و کارگزار و شیوه اداره آن اسلامی و مردم در آن تصمیم‌گیر باشند و این الگو را که در جهت مسیر انبیای الهی است، امروز در بخشی از اداره شهر پیاده می‌کنیم و باید در تمام شهرهای استان و کشور اجرا شود.

کد خبر 748908

دیگر خبرها

  • کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد
  • الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی در تمام شهرها اجرا شود
  • سلین دیون در مورد بیماری عصبی نادر خود می‌گوید / از لحاظ اخلاقی زندگی کردن روز به روز سخت‌تر می‌شود!
  • برگزاری تجمع دانشجویی «تا مسجدالاقصی» در قزوین
  • نشست هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی دانشگاه پیام نور خوزستان
  • آماده باش تمام عیار حماس برای نبرد با اسرائیل در رفح
  • دیدار مدیران مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان+تصاویر
  • آخرین وضعیت بازار طلا و سکه؛ طلای ۱۸ عیار گرمی چند؟ | جدول قیمت ها را ببینید
  • کتک‌زدن وحشتناک داور در فوتبال تهران+فیلم
  • قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۸ اردیبهشت ماه